Eesti tsiklihooaja lõpetamine Pärnus 25.09.2010

Tänasida toimetusi ära viska homse, vaid ülehomse varna – saad 2 vaba päeva!

Kas oled EMCA hooajaja lõpetamise üritusele tulija?

Hääletus lõppes 24 Sept 2010, 20:17

Jah, mul on raha ja tahtmist, et tulla!
1
100%
Krt, ma kas ei saa või ei taha tulla!
0
Pole hääli
Mina ei tea midagi, ma alles tulin!
0
Pole hääli
 
Hääli kokku : 1

Eesti tsiklihooaja lõpetamine Pärnus 25.09.2010

PostitusPostitas Lauri » 20 Sept 2010, 09:29

Tervist motomehed ja naised!

Taas hakkab üks kaunis motohooaeg läbisaama ja sel puhul korraldab EMCA taas korraliku ürituse Pärnus. Paraadile kogunemine algab Pärnus kell 14:00, paraadsõit ise kell 16:00. Õhtune üritus saab alguse kell 20:00. Õhtune üritus toimub taaskord Kuursaalis ja peaesinejaks on HND.
Täpsem info ürituse kohta http://emca.ee/
[/img]
Kuursaal_TSIKLID_A3plkt.jpg
Kuursaal_TSIKLID_A3plkt.jpg (125.99 KB) Vaadatud 9751 korda


Nädala jooksul anname teada täpse kella ajak kui Carma mehed hakkavad Valgast minema. Seega pange tsiklid ja vaim valmis ning teeme veel ühe mõnusa sügisese sõidu.
Friend in need is friend indeed, friend with weed is better ;)
Kasutaja avatar
Lauri
Asepresident
 
Postitusi: 121
Liitunud: 25 Apr 2010, 08:08
Asukoht: Valga

Re: Eesti tsiklihooaja lõpetamine Pärnus 25.09.2010

PostitusPostitas Tarmo » 24 Sept 2010, 21:32

Miki poolt teade, et start üritusele toimub kell 13.00 Motoklubi juurest. Olge õigel ajal kohal ja natuke varemgi. Saate väikse kohvigi enne sõitu teha. Andrus andku Mikile teada kui liitub grupiga kuskil maantee peal.

terv,
tarz,
miki lõuapoolik
Kasutaja avatar
Tarmo
admin, Klubi Liige
 
Postitusi: 36
Liitunud: 21 Apr 2010, 21:38
Asukoht: Tartu, Valga

Re: Eesti tsiklihooaja lõpetamine Pärnus 25.09.2010

PostitusPostitas Lauri » 29 Sept 2010, 14:28

Tervitused!

Käsime ära. Ilm oli ikka mega mega mõnus sõitmiseks. Võtsime isegi sihiks, et ei ületa kiirust ja sõidame lubatud normide piires. Päris mõnus vahelduseks 8-)
Pärnusse sisse jõudes avastasime, et ka sealkandis suudetakse teed pommiaugu sarnaseks muuta. Nimelt toimusid teetööd Riia mnt. seega pidime otsima alternatiive. See aasta oli paraadi kogunemise kohaks sama koht mis kevadelgi. Kui kevadel Junzuga saime Rüütli tn algusotsa, siis nüüd paigutati meid väga väga kaugele esiotsast. Kui keegi Pärnut tunneb, siis olime samale tn paigutatud kus asub hotell Pärnu ja on vististi Kreutswaldi või siis Janseni gümnaasiumi ring. Seega ikka väga kaugel. Tsikleid oli igat sorti. Tegime kohustusliku pildi, millega seoses tulebki meelde, et Silver, kas saaksid saata pilte? Tarmole võid saata meilile, paneb kodukale üles. Paraad alustas sõitu ja peab ütlema, et tõesti hästi liikus. Olen käinud kõik korrad ja see on esimene kord kui ei pidanud nii palju sidurit ja pidurit piinama kui muidu. Marsruut oli ka suhteliselt põnev. Sõitmise ajal tundsime mõnusat CO2 lõhna õhus ning tundus just kui, et kas tõesti kõik need tsiklid suudavad toota nii palju CO2-te, et raske hingata. Aga ei, meie üllatuseks oli põhjus otse meie silme all. Nimelt Edy truu Warrior köhis tagant poolt tumedat tossu välja. Peksis leeke ja paukus nagu sümfooniorkestri trummikvartett. Seega keset paraadi, mis oli jõudnud taas Riia mnt. keerasime meie Statoili asja uurima. Karla ostis kuivatatud kala, Andrus ja Silver oma kauni neiuga kakaod ning lastes päikesekiirtel oma põski paitada, jälgisime kuidas Edy pusis küünlaid ning muid vidinaid oma rattalt maha. Lõõgastus mis sugune. Nii umbes pool tundi passimist sai asi selgeks, et ega midagi teha ei ole ja sõidame tagasi kodu poole.
Jõudes merekliimast kaugemale ärkas Warrior ülesse ning oli taas nagu noor kiskja. Kõik mured olid murtud. Jõudsime selgusele, et mereõhk ei tee rattale head. Kilingi- Nõmme juures läksime laiali. Kes Tartu suunas,kes Valga suunas. See kuidas teised Valga suunas sõitsid ei oska kommenteerida, kuid meie seiklused ei lõppenud. Nimelt peale Lauri :D krossirada sõitsime rahulikult natuke üle lubatud piiri ning asusime sõitma mööda autost, kuid enne seda tuli kurv ja jäime auto taha. Ning siis see juhtus, ILVES hüppas autole ette, sai vasaku esi nurgalt hoobi, tegi 360 kraadi asfaltil ja jooksis edasi metsa. Jäime seisma ja jooksime metsa suunas, lootusega, et ehk leiame ta ülesse. Tuhkagi, kadunud! Auto omanikud olid ka välja tulnud ja ütlesid, et krt midagi ei jõudnud teha. Autol oli stange mõnusalt kumer.
See järel aga põrutasime edasi. Pärast Viljandit, kuhu maani olime sõitnud ühe motobande taga, möödusime neist ja andsime rahulikult minna. Autojuhtidele meie kiirus meeldis ja nad moodustasid mõnusa kolonni meie taha. Nii me siis lendasime Tartu suunas, kus meie teed taas lahku läksid. Karla kihutas Valka tagasi, meie Edyga aga läksime Jäämurdja poole limpsi jooma.

Kuid tee peal sai mõeldud, et kevadel võiksime ikka suurema pundiga minna. Seega pange oma märkmikutesse juba kirja. :!:
Friend in need is friend indeed, friend with weed is better ;)
Kasutaja avatar
Lauri
Asepresident
 
Postitusi: 121
Liitunud: 25 Apr 2010, 08:08
Asukoht: Valga


Mine Üritused

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

cron